MMA OKTAGON. Inspirace pro život?

OKTAGON. Česko-slovenský projekt, který hýbe celým světem. Turnaje v rámci Evropy, na které létají lidé z celého světa. SHOW na domácí půdě, na kterou jen tak nezapomenete. Pot, dřina, ale také pokora, disciplína a respekt k protivníkům. Vše, co sami potřebujete pro úspěšný život. Protože MMA není jen o soubojích.

MMA a životní cíle, které se plní

Máte své sny? Životní cíle? MMA je perfektní motivací nejen pro vás, ale i pro vaše děti. Ukažte jim, jaké to je jít si za svým a plnit si své sny. Sami si nastavte rutinu, kdy každý den cvičíte, učíte se nové jazyky, připravujete si zdravá jídla, čtete a třeba i meditujete. Naučte se spoléhat sami na sebe, na svou vnitřní vyrovnanost, klid a pohodu, skrze kterou budete utvářet i život kolem sebe. Naučte se pokoře. To vše v sobě nese MMA a na vás je, abyste se nechali inspirovat a tvořili život, jaký chcete sami žít. Tak co, na kterém turnaji se potkáme?

Pro více inspirace můžete navštívit naše NOVINKY, kde se dočtete jaké turnaje chystáme, kdo je žhavým kandidátem na MMA hvězdu a kdo se prosadil v posledním turnaji. V kategorii naši bojovníci si můžete udělat přehled o aktuálně nejdiskutovanějších zápasnících, kteří pro vás sehrají největší SHOW Evropy.

Turnaje, které nás čekají? OKTAGON 2023

MMA ani letos nezůstane pozadu na žebříčcích sledovanosti. OKTAGON přináší svým divákům i letos pořádnou porci zábavy v podobě světových SHOW. Na co se můžete těšit?

18.11. 2023 OKTAGON 49: MOEIL VS. TODEV – OKTAGON v milionové kosmopolitní metropoli Kolín nad Rýnem? To si jako fanoušci MMA nemůžete nechat ujít.

9.12. 2023 OKTAGON 50: KEITA VS. SAMSONIDSE – další letošní OKTAGON v Ostravě. Jdete do toho s námi? Už teď se na vás těšíme, nezapomeňte na včasný nákup lístků.

29.12. 2023 OKTAGON 51: KINCL VS. ČEPO – jak zakončíte letošní rok? Připravili jsme pro vás jedinečnou MMA SHOW v srdci Prahy. Vykročte s námi do nového roku stylově. Mimo hlavního titulového taháku o který se postarají Kincl s Čepem tu pro Vás máme další lahůdku! Odvěká rivalita dojde v O2 aréně ke svému vyvrcholení – matador a největší hvězda Oktagonu Karlos Vémola poměří síly s Pirátem Krištofičem!

Ještě nemáte lístky? Neváhejte. Některé turnaje jsou vyprodané během pár dnů. Je tu sice PPV v rámci OKTAGON.TV, ale osobní podívanou nic nenahradí. Ještě nemáte dárky na Vánoce? I s tím vám poradíme. Hledáte k lístkům něco zajímavého? Zkuste mrknout i na naše MMA bary.

Daruj zážitek. Daruj OKTAGON

Vánoce jsou za rokem. Už máte nakoupené dárky? Vynechejte letos klasické knížky a kuchyňské roboty a darujte raději zážitek, který nic nenahradí. Udělejte si bezvadný večer se svou druhou polovičkou nebo pozvěte celou rodinu. Turnaje MMA OKTAGON jsou tu pro vás celý podzim. Prodlužte si společný čas a začněte Vánoce slavit už teď. Nezapomeňte na OKTAGON merch. Je lepší než svetr se sobem. Daruj zážitek, daruj OKTAGON. Více info ZDE