HHC-P je jeden z nejúžasnějších kanabinoidů v konopném průmyslu

Jedním z nejvíce medializovaných kanabinoidů současnosti je HHC-P, neboli hexahydrocannabiforol, kanabinoid, který je asi 33x silnější než běžný Delta-9 THC. Tato sloučenina bere svět útokem. Tento humbuk je zcela oprávněný. HHC-P je stejně silný jako THC-P, nejsilnější přirozeně se vyskytující kanabinoid v konopí. Protože je však HHC-P tak nový, dá se o něm hodně naučit Pojďme prozkoumat, co zatím víme a kde můžete najít autentické, účinné a vysoce kvalitní produkty s HHC-P .

Co je HHC-P a čím je výjimečný?

HHC-P se vyrábí užitím HHC, přirozeně se vyskytujícího kanabinoidu v konopí, a posílením struktury jeho uhlíkového postranního řetězce, což mění způsob, jakým interaguje s receptory CB1 v mozku – stejnými receptory, které způsobují kanabinoidy. abychom se stali psychoaktivními, díky čemuž se cítíme povzneseni. Přidání do postranního řetězce HHC znamená, že kanabinoid se váže na receptory CB1 až 30krát účinněji, což vede k asi 10násobnému zvýšení účinnosti HHC. Což je velmi silné. Produkty s HHC-P, jako jsou HHC P cartridge, podporují silné a euforické vzrušení, přičemž jsou zcela v souladu s federálním zákonem.

Jaké jsou účinky HHC-P?

HHC-P je silnější forma HHC, přičemž HHC je hydrogenovaná forma THC. Takže, možná nepřekvapivě, se HHC-P cítí hodně jako Delta-9, ale výrazně silnější. Mějte na paměti, že pokud jste úplný nováček, pokud jde o psychoaktivní kanabinoidy, může být pro vás HHC-P trochu moc silné. V opačném případě se připoutejte a připravte se na silné vzrušení, které je hluboce euforické, mlhavé a schopné vás poslat do stavu blaženého ležení. Účinky, které cítíte z HHC-P, mohou samozřejmě záviset na kmeni a typu produktu, jako jsou nejsilnější hhc-p květy.

Jaké jsou výhody HHC-P?

Většina uživatelů uvádí výhody pro silnou úzkost, bolesti a nespavost. Nicméně také říkají, že pokud si vezmou příliš vysokou dávku, budou pociťovat účinky po dlouhou dobu. Což může být pro mnohé přínosem, ale je třeba na to pamatovat.

Kde koupit produkty HHC-P online?

HHC-P je stále velmi nový kanabinoid – tak nový, že jej mnoho společností ještě nezařadilo do nabídky. Ale mezi nejlepší prodejce v tuzemsku patří eshop Zahulime.cz, kde produkty s HHC-P najdete ve vysoké kvalitě a za výhodné ceny.

Co dalšího umí HHC-P?

Hexahydrokanabiforol na trhu velmi, velmi nový. Takže výzkumníci konopí ani neměli čas pořádně analyzovat jeho potenciál a publikovat svá zjištění. Ale HHC-P je izomer THC a víme, že jeho účinky téměř odrážejí účinky Delta-9 THC, ale také by mohly být silnější. Není tedy důvod se domnívat, že HHC může zlepšit náladu, spánek, fyzické nepohodlí, chuť k jídlu a nevolnost. Přesto je každý jedinečný a způsob, jakým na vás kanabinoid působí, se může lišit od toho, jak působí na někoho jiného, kdo užívá stejný produkt.